Pages

May 6, 2016

Harimau | Jari mengira | Buku

Nak cerita tentang peminat harimau. Dari lukisan atau jari untuk mengira matematik pun dimintanya jari harimau. Bila saya cakap nanti monkey ketakutan bila ada harimau. Serba salah dia nak pilih harimau dan cuba pilih haiwan lain. Berfikir juga untuk memilih haiwan lain tetapi keluar dengan berkata harimaunya baik macam Lion King tapi ini harimau yang melindungi haiwan lain seperti Lion King juga.
Peminat harimau tu ialah Fadya (4 tahun) pemilihannya yang tidak disangka, mama ingat Fadya nak pilih arnab atau kucing.
Fadya ada buku baru yang berbateri. Buku ini ada interaktiv dengan kanak-anak bunyi kereta dan kenapa bunyi begitu contoh bunyi kereta ambulan. Boleh dengar bunyi dengan tekan di tepi tu. Book of Why ni dari Anmum. Percuma bila beli susu. Sesiapa yang inginkan buku ini boleh la komen di bawah. InshaAllah aunty hantar secepat mungkin, tapi hari ni dah Jumaat jadi aunty biasa hantar hari Isnin. Fadya pun cakap boleh bagi fren, mula tu sayang kawal semua bila dah cakap dah baca, dan ada yang lain, baru rela haha.. 

*komen beralamat dan nombor telefon tak di publish.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin