Pages

July 12, 2014

Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas...


http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html
Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas ini dibawakan khas untuk uolss bersempena dengan Syawal yang bakal menjelma beberapa minggu jer lagi ni. ^_^... Dalam masa yang sama kira2 macam Blog E-Card dari Bubblynotes.Com kepada uolss jugaklah... Tak dapat or tak sempat nak hantar Kad Raya pakai pos, pakai Blog E-Card pun boleh juga ye tak??? Janji ucapan sampai... Sebab kalau nak diikut2kan iolss nak ajer hantar Kad Raya pada semua readers Bubblynotes yang selama ini sudi datang menjenguk dan membaca entri2 Bubblynotes.Com selama ini... Dalam masa yang sama segmen ini bertujuan nak rapatkan lagi silaturahim sesama weolss semua, follow memfollow serta blogwalking. Semua blogger tak kira baru atau lama, famous atau tak, retis atau tak, glam atau tak adalah dijemput untuk memeriahkan segmen ini. 10 pemenang akan dipilih oleh Pakcik Random.Org dan kesemua pemenang yang terpilih akan disenaraikan di dalam Bloglist Segmen Bubblynotes.Com bagi menggantikan Bloglist Segmen yang terdahulu. 

"Tarikh Segmen: 12/7/2014 sehingga 19/7/2014"

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com dan ADD TO CIRCLE G+ Farah Waheda Wahid
2. Buat entri bertajuk Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas... 
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT/KLIK semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.
Credit to MiaLiana.Com
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen entri ini. 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Random.Org. 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/7/2014 yang mana kemudiannya akan dimasukkan terus ke dalam senarai bloglist pemenang segmen. 

Doa termakbul / Granted Wish

Lepas baca entri tentang doa termakbul di blog blogger Happy Ichigo http://ichigofieldsforever.blogspot.com/2014/07/hajat-untuk-anak-yang-sedang-potty-train.html?m=1 saya berazam nak berdoa dalam solat dhuha hari ini dengan berhajat nak kan Faiq bole pee berdiri di tub urine di sekolahnya. Di rumah biasa Faiq prefer duduk di toilet bowl.

Saya sedih sebab saya rasa Faiq pun sedih nak cuba buat adjustment seperti kawan-
kawan lelakinya. Berdiri tapi bukan atas lantai, saya tahu bila Faiq terpee di atas lantai bilik air, Faiq akan cakap no good no good mama. InshaAllah Faiq boleh pee berdiri di tub tu. Lagipun Faiq dah berdikari, dari ambil towel sampai habis pakai baju balik lepas mandi dah boleh buat sendiri. Cuma saya check sabun kat badan dan rambut Faiq ja.


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin