Pages

May 9, 2014

decor / kerusi masajsalah satu wishlist ni teringin nak ada kerusi masaj ogawa ke apa-apa tah lagi dah banyak sekarang ni. Letak kat umah ada modai untuk nikmati kat umah macam di rumah matokwan ni ada massage chair bole la duduk sambil sembang. Bole tahan gak relaxnya :).
Tu Faiq dan papa nya enjoy duduk ja sebab papa nya tak suka kut mesin yang masaj heee

english version
one of in the list, i like to have massage chair. Atleasr have something to play for the visitor like at my parents' place.. I usually sit ehile chatting. not bad the leisure it gave actually :)

Terima kasih blogger Farah dan blogger Anum dan Google / Thankful

Saya bersyukur dapat kenal blogger yang muda dan ceria www.bubbynotes.com dan ,http://www.bubblynotes.com/?m=1 dan anumzakie.blogspot.com kerana memberi semangat pada hari pertama saya mula berblog kembali sekian lama iaitu dari julai 2013.

Dengan kesyukuran kepadaNya saya ingin memberi hadiah yang saya ada dulu ini kira saham saya menyimpan dan ingin kongsi dengan adik-adik ni. Hadiah baju kurung mungkin tiada "surprise lagi kan blogger Farah dan Anum yang menyambut kedatangan entri yang pertama pada hari pertama juga dengan tinggal komen. Dari situ saya bersemangat untuk berkongsi walaupun berjaga-jaga juga untuk tidak terdetik riak kerana apa yang saya ada hari ni pernah tiada suatu hari dulu (tapi sudah berblog) jadi risau sebab itu stop lama.  Tapi niat ingin menyambung kembali blog ni dan ingat kembali kenapa mula berblog saya rasa semuanya berpunca dari blog juga. Maaf gambar hadiah cuma hiasan tapi saya akan beri bergantung pada saiz masing masing. Harap sudi menerimanya. Cuma penghataran mungkin lambat skit sebab cuti long weekend. Alhamdulilah Berterima kasih pada google adsense kerana saya dapat " monetary gift" dari mereka dalam bulan Feb.

gambar hiasan baju kurung sebab tak sempat nak ambil gambar.

Thank you Google Adsense.
Alhamdulillah.


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin