Pages

February 5, 2015

Host Surabaya

Semasa kami di Surabaya, sepasang suami isteri yang baik hati yang melayan kami dengan baik sekali. Dari kami sampai di sana hingga hari akhir. Walaupun mereka akan ke Australia esoknya tetap memberi layanan kepada kami, bawa ke sana ke sini bersama super mereka. Semua pembelian dikeluarkan oleh mereka. Tak sempat sempat kami ingin membayar biasa sudah dibayar. Ada masa kami ingin membayar akan dipanggil cashier untuk mereka membayar.

Cerita emak tentang pasangan ini di Host oleh aunty dan uncle semasa di Malaysia.Ya Emak bapa juga ke Surabaya bersama kami. Ceritanya aunty dan uncle saya bawa mereka ke jeti kuala kedah kerana pasangan ini ingin ke langkawi. Aunty dan uncle cuma hantar di jeti dan mengharapkan mereka ada privasi berholiday sesama sendiri. dan berjanji akan menjemput mereka kembali di jeti yang sama nanti.

Lepas beberapa lama aunty dan uncle menyebut ingin ke Bali, pasangan cabtik Surabaya ini memberi tips dan info tentang Bali dan bertanya bila hendak ke sana, entah macammana terus mereka bawa aunty dan uncle  ke Bali terus semua kos ditanggung mereka. Aunty dan uncle menyesal juga kerana hanya tinggal mereka di jeti saja. itu la cerita mereka melayan Faiq Fadya sama rata kerana mereka perasan Fadya lebih di beri pethatian kerana masih kecil tetapi yang lebih ingin perhatian adalah Faiq. Faiq memancing di kawasan rumah mereka. memang puas hati  hubby cakap jarang dapat jumpa pasangan begini.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin