Pages

March 29, 2016

Idea | Dressing

Ya syukur dapat idea pakaian Faiq untuk pegi mengaji. Kelas mengajinya di registered cuma still persendirian. Tahun depan baru nak masukkan Faiq ke sekolah agama kerajaan, di situ di kenakan berseragam.

Walaupun tahun lepas Faiq dikenakan baju melayu. Untuk tahun ini Faiq pakai t-shirt putih dengan seluar track bottom ja. Budak lain memakai baju melayu dan berbaju kurung. Saya rasa lebih sesuai kerana baju putih dengan seluar sukan menampak Faiq budak sekolah dan lebih selesa. lagipun baju melayunya ada di tempat lain. Tak sempat nak ambik lagi.

Dari idea ini saya pun pakai baju yang sama ke kelas mengaji saya heee :) Tiada fikir panjang lagi. Biasala lebih jimat dan tenaga memikir nak pakai apa. Tersalah pakai jadi seperti Faiq memakai baju merah, nampak lain dari lain. Ya Fadya 3 tahun dalam gambar tu. Sekarang baju putih lebih mesra keadaan :). Tetapi Faiq ada 2 helai baju putih dalam RM5.90 macam tu dan beberapa seluar, pun dari mydin harga around tu jugak, sebab kelas ngajinya setiap hari.  Stay sweet :)


LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin