Pages

May 22, 2014

Khas untuk Blogger Petak Bunga

jom join blogger Petak Bunga - http://petakbunga-diari.blogspot.com

Terima kasih kepada blogger Petak Bunga  menganjurkan segmen jatuh cinta. Mengingatkan kembali masa jatuh cinta ni rasa dunia ini ana yang punya hehe.  Jadi sekarang ni bila nak rasa puas hati, ingat balik masa jatuh cinta :)


dibawah ni entri lama, masa jatuh cinta ni duk harap si dia jatuh cinta balik walaupun dia duk luah yang dia jatuh cinta tapi tak sedarq sedarq lagi hehe..sangat suka dapat pesanan dari sayang tak kira emails atau sms. Lebih dari seronok dapat bersembang dengan sayang sampai pagi. Tido pun lena macam seorang bayi... bangun dengan tersenyum sambil mengingati perbualan semalam, perbualan ringan tapi bermain di minda dimana saya mahu lebih, sukar untuk terangkan. Bersyukur Alhamdulillah saya berperasaan ini, ada ramai masih mencari perasaan ini, ada yang belum rasai.


Sekurangnya sebahagian kecil mengenalimu mencairkanku.


Di pagi hari, merinduimu, tiada bayanganmu atau tanda-tanda darimu. Rasa ingin menghantar  nota pendek  yang penuh makna, tapi perasaan malu membiarkan ia terpendam. 


Ingatan dan doa adalah terbaik untuk berhubung denganmu dengan harapan sayang akan menghantar sesuatu....


Saya bersyukur dipertemukan dengan sayang walaupun yang pasti hanyalah masa kini. yang penting teruja masa ini. Tak banyak yang boleh gahkan tentangmu sepastinya saya akan keluarkan apa yang kita bualkan Bachelor Sc holder, Tanah hati Amerika, mesti senyuman mu dariNya. Dan sayang mempunyai ituLinkWithin

Blog Widget by LinkWithin