Assalamualaikum / Peace be upon you
Bahasa version below | Versi Bahasa di bawah
Got some space and chance today. I try to keep my journal here with photos and video. Its the sudden favorite food for me and family. It is
Jigae - Korean Soup
With sesame oil to sautee onions, garlic, mix sauce to add on with anchovies or dried shrimps.
In vege broth or seafood seasoned with chili paste. The best part is our chosen condiments like tofu cake, tofu fish, rice flour seafood, mini pakchoy.
Just love the sesame seeds that sprinkled on. At this time i added the gnochi pasta. With that the soup thicken a bit from potato starch.
We love this so much until adik my daughter ask why this soup again and again
Coz Its refreshing :)
Happiness to you♥️
Ada peluang dan ruang hari ni. Cuba coret jurnal makanan bersama gambar dan video. Tiba ja sup ini menjadi kegemaran keluarga. Sup tu adalah..
Jigae - Sup orang Korea
Dengan minyak bijan untuk menumis bawang, bawang putih sos campur, tambah ikan bilis atau udang kering.
Dalam sup sayur atau makanan laut tambah secukup rasa pes chili atau sos. Bahagian terbaik pilihan kondimen kami iaitu tauhu, berbola ikan, mini pakchoy.
Suka biji bijan yang bertaburan atas sup. Masa ni saya masukkan pasta ubi. Dengan ada itu, sup menjadi pekat sikit dari ubi.
Kami suka sup ini sangat sampai adik, anak perempuan saya betanya kenapa sup korea lagi dan lagi.
Sebab ia menyegarkan :)
Salam bahagia❤️
bashta?
ReplyDeletesedap tak?
hahaha
Debe quedar muy rica esa sopa, es diferente a las que yo preparo. Gracias por la receta.
ReplyDeleteSèsamo seeds should be roasted a little to improve their flavor. In Argentina there are many Koreans and their descendants were my students and in general excellent students!
ReplyDeleteSedap ni. Kalau masak sendiri memang meriah condiments nya. Puas hati dapat makan yang favourite.
ReplyDelete