Pages

Pages

January 26, 2016

Faiq Fadya main Fitting Room

Ni gambar lama menerai seluar besar  dibawah cerita menerai seluar kecik
Bila ada model kat supermarket pakai baju kecik ni, faiq fadya akan kata eee they dont feel shy. Saya cakap tengok lantai dan arah di tuju ja.  Begitu juga kalau di pantai atau di swimming pool, dua beradik ni akan cakap eee not nice the clothes. Pakaian mereka tak tutup maksudnya..

Tapi hari ni saya memang nak tido kan mereka awal sebab cuti panjang tu ada keluar dan jumpa mak tok dan tok wan mereka, sampai rumah pukul 10 malam.

Syukur bangun pergi sekolah mudah, moga esok pun sama. Petang ni saya keluarkan mereka supaya mereka tido awal. Rupanya masa saya nak solat, mereka dua beradik menerai seluar kecik saya, yang seluar kecik papa. Saya cakap relax ja, lipat balik dan letak balik bakul nanti. Faiq cakap now ke, terpulang la saya jawab...sebab memang letih hari ni nak marah pun. Bila sembang dengan hubby, kami nak tergelak la pula, saya pun catit dalam blog, sambil tonton tv.
ada pic fadya menerai baju mama tapi dalam laptop. Ni pun faiq ambil masa nak pakai baju lepas mandi, diubahsuainya baju tu jadi octopus
Post sebelumnya "faiq bersabar tengok air"

2 comments:

  1. Alahai..comel je.mcm2 idea ek..

    ReplyDelete
  2. Ya Allah sabar ajela...geram tgk telatah dorg nih

    ReplyDelete